söndag 4 september 2011

Sensommar när den är som bäst!!

Vi hade en underbar kväll hos Michaela och Johan igår!! Tack vänner för en kanonrolig sensommar-fest!!! Det blev en väldigt sen eller snarare tidig morgon. Landade i sängen på Päronvägen vid 4 tiden. Men oj så kul vi hade det!! Skruttan har haft en lika rolig helg hos sin mormor & morfar med kusinerna. Vid 2 tiden i dag dök gänget upp och vi åkte hem till Vassmolösa! Eftermiddagen har spenderats dels i trädgården med gräsklippning och fix, det har såklart varit mycket lek och gos med vår älskade tjej och Nicklas har gjort klart extrarummets fönster. Så i veckan ska det köpas bokhyllor. Skönt att ännu ett rum börja bli klart!! Till helgen ska den stora hallrenoveringen börja =)Vårt fina äppelträd - goda Ing-marie äpplen!

Elsa har blivit en riktig expert på att stå stadigt! Och äntligen börja hennes gång lossna! Hon har länge nu gått sådär 4-5 steg och enbart till och från personer. Men nu kan hon släppa bordet och gå ett par steg själv. Har hon riktigt bra balans så är stegen uppe i 9-10 stycken nu. Jätteroligt tycker såklart stolta föräldrar =)"Kan själv" !!

I morgon är det en ny arbetsdag och en hel vecka full med aktiviteter. Mina utvecklingssamtal påbörjas så det lär bli en hel del sena eftermiddagar!!!

Kram till er alla läsare!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar