fredag 23 september 2011

Mys på hög nivå

Åhh vad det är härligt med fredag! Att sluta vid 13.30 och ha hela hela eftermiddagen med familjen är guld värt. Efter en väldigt intensiv shoppingrund inne i stan till både IKEA, BAUHAUS, Colorama & Mio så är vi nu många nya möbler rikare!! Det kommer bli finfint i hallen. Tråkigt var bara att det var 4 veckors leverans på vår sittbänk.. Men det som väntar på något gott... =)

Kvällen har inneburit mys mys mys. Elsa fick fredagsgott till " Djungelboken" i form av majskrokar! I det här huset ska ju alla känna av att det är fredag. Sedan har vi gosat som bara dän och lekt. Helt underbart!!! Är så otroligt lycklig över min familj!! Och Elsa är inne i en superhärlig fas just nu. Vill bara gosa, leka och är på toppenhumör mest hela tiden ( iaf när jag är hemma).


Fredagsmys framför tvn!

Det "nya" hos Elsa just nu är att hon har lärt sig klättra ner baklänges från soffan/sängen! Vi berömmer henne med jubel och klappar händerna! Hon blir såklart överlycklig då och klappar händerna själv och ska göra det igen... hahaha..

Ikväll laddar vi inför morgondagens tapetsering. Elsa ska till moster med familj i Trekanten så Nicklas och jag ska kunna fokusera oss på just tapetsering=)

Trevlig kväll vänner och hoppas ni får en härlig helg! KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar