onsdag 14 september 2011

många val som ska göras!

Direkt efter jobbet idag åkte jag och min lilla familj in till stora staden för att bestämma golv och tapet till hallen. Vi är ganska säkra på vad vi vill ha så egentligen skulle det inte vara så stora bekymmer. Golvet har vi hittat. Det blir ett i ask, trestav och lackat. Tapeten har jag hela tiden vetat att jag vill ha en randig i ljusgrått och vitt. Eftersom vi har 3 meter till tak i hallen så tror jag det kan vara riktigt fint med en randig=) Ett besök på Colorama fick det bli och den snälla tjejen där visade oss 5 stycken olika tapeter i just ljusgrå och vitrandig. Olika bredd, olika nyanser och såklart olika priser. Så nu har vi 4 olika prover med oss hem för att jämföra och ganska i minsta detalj=) Ett roligt problem såklart....

Efter stadsbesöket åkte vi till Elsas kusiner i Trekanten. Där blev det mycket lek. Agnes hade sin kompis Elin hemma så Elsa blev väldigt uppvaktad av två supersnälla tjejer. Och tack syster för maten=)


Elsa uppsnoffsad i sin mammas "blomma". Hon börjar få gott om hår på sitt lilla huvud så snart kan det bli olika tofsar och spännen i håret=)

Imorgon hoppas jag att jag och lillfisen hinner med en promenad på eftermiddagen. Var länge sen nu. All ledig tid har gått åt till hallen och fix med den.

Nu säger jag godnatt till er alla där ute. Ta vara på dagen och ta hand om varandra!!!

3 kommentarer:

 1. Ett tips är att ha liggande tapet kolla in piffigatjejen.blogspot.com
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Fel av mig, kolla piffsvarld.blogspot.com och under lördag på landet så ser du en fin bild. Kram igen

  SvaraRadera
 3. Den ska jag genast kolla in. Men det blir nog stående ränder, men tycker också liggande är fint, men vill åt höjden i hallen =) Sakner er!!! KRAM

  SvaraRadera