tisdag 17 april 2012

Trauma..

Det är första gången vi vaknar kl 4 på natten av en rejäl smäll. Nicklas hade hämtat Elsa till vår säng redan vid 2 tiden i natt. Välling sen somnar vi alla om. Kl 4 vaknar jag som sagt av en rejäl duns och flyger upp och inser att min fina Elsa ligger på golvet nere vid våra fötter och gallskriker. Hjärtat har på något märkligt vis rullat hela vägen ner och trillat ner för sängen vid våra fötter. En spräckt läpp blev resultatet och en hysterisk Elsa och en mamma med oerhört dåligt samvete. Till min glädje så var inte läppen alls så svullen som jag trodde när jag kom hem idag efter jobbet. Skönt det såklart.. Men hur jäkla kunde ungen trilla ner när hon har två gigantiska klossar på varsin sida.. Hmm joo givetvis nere vid fotänden.. 


Sötaste ungen med blå och svullen läpp.


Visst hon är helt klart en klätterapa. 
Skulle vara betydligt mer naturligt om hon trillade och slog sig när hon upptäcker alla höga höjder..Spargrisen är nu ett minne blott. 
Efter två smällar i golvet sprack den tydligen!
För mycket pengar i den förmodligen så behöver köpa en ny helt enkelt... =)

Trevlig kväll underbara läsare!
Så roligt att så många tittar in här!!

KRAM på er!

5 kommentarer:

 1. Men lilla stumpan, det var inte roligt. Förstår att hjärtat hoppade upp i halsgropen!!
  Ha de gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Ja, eftersom jag är en riktig hönsmamma också så har jag gått och ältat detta hela dagen...

  Kram

  SvaraRadera
 3. Stacars lilla snuttan, och stackars er! Det är långa sekunder innan man förstår och vet vad som hänt. Men allt gick ju förhållande vis bra. Hur man än vakar så är det sådant som kan hända. Kram Farmor Eva

  SvaraRadera
 4. Lilla gumman ett hemskt sätt att vakna på för lilla Elsa och för er!! Olivia gjorde Samma fall när hon va ca sju månader stackars Henke ringde i panik till mitt jobb.. Vad söt hon är! Både jag och min sambo tycker hon liknar skrållan! Kram

  SvaraRadera
 5. Visst är det hemskt Lisa!! Men som tur är klarar dom ju säg bättre än vad en annan skulle göra =) Det är många som säger att hon är en liten skrållan och jag får lov att hålla med.
  Hoppas allt är bra med er??

  Kram

  SvaraRadera