lördag 5 maj 2012

Ja, man ska inte klaga..

Åhh, helgen är här med strålande solsken och det finns verkligen inte mycket att klaga på en dag som denna. Medan mannen jobbade i dag så hade Elsa och jag en bestämd dejt med fin Åsa, Stella och Harry på IKEA. Det blev såklart lunch och en del grejer som hamnade i vagnen. Elsa och jag passade också på att ha lite fuffens för oss inför Nicklas kommande 30 års dag. Är mer än nöjd med dagens inköp =)


Denna söta brickan fick följa med oss hem.
Nu pryder den bordet ute på altanen!


Fina kvistar från trädgårdens träd plockades in!

Denna vecka kan inte Elsa klaga på att inte fått nya kläder. Vår bortskämda lilla tös har fått en hel drös av nya kläder och klänningar. Hennes pappa hade såklart shoppat när han var iväg på sin resa i helgen. Farmor kom med en ny klänning till henne igår och jag själv var inne och handlade i onsdags!! 


Dessa söta kreationer kommer passa som en smäck på världens finaste tjej!
De två till höger är köpa i Budapest!!


Eftermiddagen har erbjudit trädgårdshäng. Det har givetvis blivit grillat till middag och så massvis med lek och bus och fix!! Elsa hjälper gärna sin pappa med att vattna blommorna. Men vet inte vem som får mest vatten på sig, hon eller växterna?? =)
Nu är det snart läggdags för lilltjejen. För oss lite större blir det nya Hamilton!!
Kram kära kära läsare!!

1 kommentar:

  1. Härligt Tessan! Lilltjejen kan nog inte skämmas bort tillräckligt, eller hur? Visst är hon bäst den lilla damen. Ni oxå! Kram till Er :) Farmor

    SvaraRadera