torsdag 15 december 2011

En hjärtlig JUL!

I väntan på att julgranarna ska huggas på söndag så har jag förberett lite pynt till granen vi ska ha i hallen. Det kommer bli en liten gran i hallen och en stor i vardagsrummet. Men har en idé att den lilla ska vara "gammaldags". Eller i alla fall inspirerad av det gamla. Så i kväll har jag gjort söta små hjärtan utav papper. Tills dess att granen kommer i får dom hänga i granriset i vardagsrummet.

Ett enkelt pyssel som jag själv i alla fall tycker är riktigt mysigt att ha i granen. Tillsammans med en vimpel ( som förhoppningsvis blir gjort snart), gamla ljushållare och någon enstaka kula tror jag rätt känsla ska komma fram!

Har varit och handlat ingredienser till massvis av julgodis i dag. Måste hinna pricka in några bak i helgen mellan julhandel och granhuggning!!

KRAM PÅ ER!

1 kommentar:

  1. Härligt! Jag smittas av all din glädje! Nu är det bara två och en halv person kvar som jag ska handla klappar till. Det känns faktiskt bra för att vara mej. Jag lovar att det blir jul i år oxå. Vill ni ha mina ljushållare? Kram <3

    SvaraRadera