lördag 3 december 2011

En doft av hyacint...

...får du när du stiger in i vår hall. På möbeln i hallen står denna ljuvliga Hyacint med extra julkänsla runt sig i form av vit mossa. Det fina zinkhuset har fått hänga med i några år nu... Favoriter gör man sig inte av med så lätt!


Vårt skafferiskåp har fått ett uppsving av jul =) Glöggmuggarna, en söt bricka och några skålar gör att även skåpet känns rätt! Förresten detta skåpet har vi renoverat upp efter att det stått i min mammas och pappas gamla matkällare i 100 år. Det är grovt, rustikt och man känner att det har en lång historia bakom sig!


Den söta brickan är köpt på Maxi.

Har ju haft bakhjälp hela helgen. I går blev det snöbollar och i dag hjälpte Agnes mig med att göra Rocky road-godis! Smarrigt värre =)
Recept:
600 g mörk choklad
3 dl jordnötter
2 påsar dumlekola
3 nävar mini marschmellows

Gör så här: Smält chokladen över vattenbad. Blanda alla ingredienser. Häll smeten i en form och låt svalna. Skär sedan upp den i lagom stora bitar. Därefter är det bara att stoppa i sig =)

Hoppas ni alla har en härlig lördagkväll. Här i Vassmolösa blir det lugnt. Vi laddar inför morgondagens fikabesök. 5 härliga familjer kommer på adventsmys. Full upp med andra ord!

KRAM PÅ ER!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar