tisdag 13 december 2011

Då nalkas Lucia..

Dagen kunde inte börja bättre. Sötaste Lucian kom och lussade för sin trötta mamma!!! Blev lite "skön"sång av mannen annars var själva Lucian väldigt tyst. Men det brukar dom väl vara =) Oerhört söt och duktig var hon. Gillade inte kronan direkt bara. Men en liten stund fick den vara på iaf!!


Lusselelle...

Har ju fått se ett "riktigt" luciatåg i kyrkan i morse också. Lärare som jag är så är det extra härligt att vara just lärare dessa dagar=)
Eftermiddagen har också innehållit, hör och häpna, LUCIA! Elsa var tvungen att lussa för mormor & morfar och farmor & farfar såklart. Istället för att åka runt, bjöd vi hit dom på lussefika! Elsas själva lussande var kanske inte på topp, men alltid väldigt mysigt att ha fikabesök och lekhjälp!!Samlade kring bordet.
Tack för blomma och glögg kära familj!

Hoppas er Luciadag har varit lika bra som min!

Go´kväll vänner!!!

3 kommentarer:

 1. Tack snälla familjen! En av mina bästa lussefiranden! Självklart minns jag när mina egna barn var små, men det var ju ingen av dem som ville agera lucia (hm).Kram på Er alla tre/ farmor Eva<3

  SvaraRadera
 2. Trist att vi inte kunde vara med. Jättetrist att missa världens sötaste lilla (Agnes får vara den sötaste stora)lucia. Måste ses snart, saknar ihjäl mig efter henne, ja och dig med då systra mi. PUSS

  SvaraRadera
 3. Tack själv Eva!! Haha.. väldigt konstigt att ingen av dina barn har velat vara Lucia=)

  Du syster yster, sakna dig med!! Och Elsa börjar ju nästan glömma bort sin moster...
  På lördag blir det en hel dag iaf=)

  Kramar till er!!!

  SvaraRadera