söndag 19 juni 2011

säg mamma!!!

Lördagen den 18 juni var den dagen då vår stora tjej sa sitt första ord. Och till hennes pappas stora förtret var ordet MAMMA!!!!!! hihihi.. Jag är världens stoltaste och lyckligaste mamma! Men känner dock en liten besvikelse för hon sa det 3 gånger igår ( mormor och morfar var vittnen), men har inte sagt det sen dess. Varför???? Så Nicklas tror ju inte på mig nu. Men men, hoppas att det kommer snart igen, för hon sa faktiskt MAMMA!!! =)Stora tjejen med sin första tandborste !!


I förmiddags besökte vi Kulltorp. Närmare bestämt Malin, Rikard och Olivia! Det var jättekul att se deras fina hus och mycket trevligt såklart. Blir alltid massa snack om hur barnlivet är=) Tack vänner för god fika och gott sällskap!!!


Annars har väl dagen gått i städningens tecken. Jag har storstädat hela övervåningen med extra inriktning på toaletten. Nicklas har gjort fint ute i vårt gästhus. Elsa har väl inte direkt ansträngt sig för att hjälpa till, men så länge hon sitter i selen antingen hos sin mor eller far hänger hon mer än gärna på =)


Nu ska vi ha lite lördagsmys med varma mackor och en vaken Elsa. Hon var skittrött vid halv 6 så då slocknade hon och fick sova i ca 20 min. Det straffar sig nu. Finns inte en tendens av trötthet i henne =) Men hon får så gärna vara med och mysa i soffan =)


Hej svejs på er!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar