tisdag 21 juni 2011

Favoritstunder!!

Då är tisdag morgon kommen. Eller för oss har ju morgonen redan varit så nu börjar förmiddagen. Elsa tyckte att vi alla skulle gå upp 06.14 i morse. Men med trötta föräldrar drog vi ut på det till kl 7. Så nu har jag redan hunnit tvätta en tvätt, hänga upp den, dammsugit och diskmaskinen är igång. Elsa sover sin "förmiddags"-lur redan och jag har tänkt sätta mig i soffan och koppla av med god smoothie och en inredningstidning. Kan vara en av mina favoritstunder =)Aldrig dumt med en kanna smoothie och en bra tidning!


I går var jag på jobbet hela dagen. Schemat skulle försökas knopas ihop och material skulle beställas. Hela dagen gick åt och när jag kom hem vid 16.00 värkte det i hela kroppen efter längtan till min lilla skrutt. Frågan är hur det kommer att gå när jag börjar jobba. Jag vill ju veta vad lillfisen gör hela dagarna, och kunna trösta henne när hon är ledsen, kunna skratta med henne när hon är glad.. ja ALLT vill jag vara med om. Men men, nu är det snart hennes pappas tur att uppleva ELSA hela dagarna. Så bara att ta sig i kragen och bita ihop.. Men jobbigt är det!!!!!!! Så det så!


Kram på er!

2 kommentarer:

  1. Kom igen när hon vaknar 4, dricker en flaska välling som kräks upp över både dig och sig själv och inte somnar om förrän 5, det kallar jag tidig morgon...=) Kram på er från Katrin & Walter

    SvaraRadera
  2. Usch, sånna mornar vill jag gärna slippa!!! Men det har hänt att vår morgonpigga dotter vill gå upp vid 5, 5.30. Det är verkligen en mardröm. Syns imorgon kompisar!!!
    Kram på er!

    SvaraRadera