onsdag 20 februari 2013

Tidig morgon..

Elsa har för vana att vakna tidigt om morgonen nu för tiden. Halv sju, sju är det dags att vakna. Som tur är gillar hon att ligga och gosa i sängen ett bra tag. Men i dag fick pappan i huset sovmorgon så vi är redan nere och tittar på Bolibompa. Rätt mysigt det med. Brasan är tänd och skrutt sitter nära inpå trots att jag har datorn i knät. =) 
I går var det snölek som gällde på förmiddagen. Det har snöat som bara den här ett par dagar så vintern är tillbaka på riktigt. Hade önskat att vi gått åt vår men men. Lika bra att att utnyttja den förhoppningsvis sista snön. 
Elsa och pappa-bus!


Elsa bygger och mamma får inte vara med.
- Mamma vara där borta... Så pekar hon en bit bort.. =)

Eftermiddagen spenderade vi på barnmottagningen. Elsa har ett medfött blåsljud på hjärtat. Detta ska kollas upp med jämna mellanrum och förhoppningsvis växa bort. Tyvärr var blåsljudet kvar igår så kontroll om 2 år igen. Är det inte borta då så väntar operation. Elsa var superduktig hela eftermiddagen. Lite skeptisk till en början men inga direkta tårar. Det värsta var att sätta på plåster efter att hon blivit stucken i fingret. Haha.. Ja, hon är lite känslig för just plåster. Det är lixom ett bevis på att man har ont. 

I dag får vi finbesök av fina vänner. N är ledig i dag så det ska hinnas med lite fix också!

Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar