onsdag 6 februari 2013

Pelargonen har flyttat in..

Ja, årets första pelargon har flyttat in i huset. En nyköpt fining pryder nu köksbordet och längtan till våren är oerhört stor. Tittade till våra pelargoner som vi övervintrar i "lillstugan" härom dagen. Så fort solen tittar fram så kliar det i trädgårdsfingrarna och hux flux så vill man börja greja ute istället för projekten man planera inne. Dock har ju solen försvunnit igen och snön är tillbaka.. Men vårkänslorna kom i helgen och genast satte hjärnan igång och planera rabatter, plattläggning och grusgång. Och såklart så är ju längtan extra stor i år då lillebror kommer till våren. Var på tillväxtultraljud igår. Allt såg bra ut och han vägde precis som han skulle.. Så skönt, i och med att det var lite si och så med vikten med Elsa när hon var i magen. Denna vackra blomma!
En stor favorit hos mig, tant som jag är =)


Fikabesök mitt i veckan.
Massa lek för barnen och mycket prat för mammor!
Gillas!

Eftersom mina favoritprogram har ställts in denna dagen pågrund av fotboll så innebär nog kvällen lite letande på nätet efter fina påslakan till nyfödd kille.

Kram på er fina läsare!

1 kommentar:

  1. Visst är det mysigt när våren kommer krypande inpå. Säg gärna till om du hittar något som vi kan bidra till de små liven. Antingen i rosa eller blått. Stor kram S-mor

    SvaraRadera