fredag 28 oktober 2011

Familjemys istället för utekväll :/

Älskar såklart fredagsmyset med min familj. Men planen var ändå bowling med jobbet på Harrys. Hade ju för omväxlings skull faktiskt varit liiite roligare just ikväll då väldigt många kvällar blir just myskvällar när man har en liten dotter här hemma. Det är förkylningens fel att jag fick ställa in. Vi som just blivit av med skiten rent ut sagt har fått den igen. Känns som den flyttat in hos oss =( Visst, ni som har 2-3 barn skulle säga att så är det ALLTID på hösten med alla basiller. Men fy vad det är trädigt.., Elsas näsa rinner konstant och jag är täppt som vara den.
Men på söndag är det barnkalas som gäller så det var lite därför jag stannade hemma för att kurera mig! Varken Elsa eller jag har feber, bara snoriga. Men det blir inte direkt roligare för det...

Nog om det! I morgon ska vi vara hundvakter åt sötaste valpen Smilla. Det blir också stora bakdagen här i Vassmolösa inför kommande kalas!! Som ni hör finns det inte tid för sjukdom så det är bara att på bästa sätt förtränga den och hoppas att det flyttar så snabbt som möjligt!!


Denna familjen har ofta myskvällar =)
Kortet tog kära syster för någon vecka sedan!

Trevlig kväll på er alla där ute!

Kram kram

2 kommentarer:

  1. Vilken underbar bild på er! Krya på er, kram

    SvaraRadera
  2. Tack Kattis!! Jag gillar den med=) Det är inte ofta alla bli bra på samma bild=) Kram

    SvaraRadera