söndag 3 mars 2013

Vi är redo..

En helt underbar söndag närmar sig sitt slut. Hela familjen ledig och vädret har varit på topp. En av planerna denna helgen var att få in spjälsängen. 1 månad kvar till det är beräknat att bebis ska komma. Så för att vänja storasyster vid att hennes gamla säng ska användas av en ny liten krabrat så kände vi att det var dags att fixa i ordning. Det börjar kännas väldigt väldigt spännande och längtan blir bara större till att vår familj ska bli fyra. Tror att oavsett hur mycket man förbereder sig och pratar med andra så blir det en stor förändring som man inte riktigt kan föreställa sig förrän nästa familjemedlem är här. Men vi gör vårt bästa att både Elsa ska känna sig delaktig och att såklart lillebror ska känna sig välkommen hem!! 
Han har redan en omtänksam syster som ofta säger att lillebror får låna henne saker och att lillebror ska vara med. Sötast hittills var när hon gick till dörren och öppnade den och undrade när lillebror skulle komma.. =) Det blir automatiskt mycket prat om bebisen här hemma nu så visst är det inte konstigt att även hon längtar och undrar när denna lillebror ska dyka upp så mycket tjat som det är =) 


Bästa stora tjejen..Han får låna både kanin och nalle från en nyfiken storasyster!!

Har insett att det har blivit mycket bebisinlägg och familjeliv här på bloggen på senaste tiden. Men det är så mitt liv ser ut just nu. Mycket tanke på jobbet ( bara 2 v kvar) men sedan är det såklart bebis som tar upp mycket av tankarna.. 

Kram på er och hoppas er helg varit bra!

6 kommentarer:

 1. Åh, Vad fint! Förstår att Elsa och ni båda längtar! Det gör vi också! Kram S-mor

  SvaraRadera
 2. superfina sängkläder och spjälsängsskydd!! Var ha du hittat det prickiga? Själv skickade jag efter rosa moln säng kläder i veckan men var lite för snål för att ta spjälsängsskydd oxå:) kram

  SvaraRadera
 3. Ja så mysigt när det börja närma sig!!!

  Katrin: Det prickiga är från Färg och Form! Köpt på Babyproffsen. Lutar nog åt att det beställs moln-lakan hit med! Har bara inte bestämt om det blir blått eller svart?!
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Jag är också mer än redo Tessan:) dags för han att komma ut snart! Vi sa två veckor innan va?:) puss tilda

  SvaraRadera
 5. Jag är MER än redo!
  Kläm ut mosters bebis nu! ;-)
  Kram och puss systra mi

  SvaraRadera
 6. 2 veckor innan tycker jag vi bestämmer!!
  Ja, eller till helgen funka med.. =)

  Puss och kram på er finingar!!

  SvaraRadera