torsdag 17 november 2011

I väntan på helgen...

Ja ja ja... Jag väntar som tusan till helgen!!! Barnvakt är fixat så här ska föräldrarna ut och svira... hahaha.. Eller i alla fall bowla och dricka öl =) Mycket uppskattat så här i kylan!! Först så väntar en fredag med lite shopping och fredagsmys.. Inte illa det heller.

I kväll har vi hängt i lillfisens rum. Hon är i sitt esse om kvällarna. Bus bus bus är det enda som syns i hennes ögon. Hon har blivit så mysig nu. Visar bestämt att hon vill sitta i ens knä och vill titta i böcker.. Snart kanske godnattsagorna kan introduceras. Hon har även förstått poängen med klossar. Hon kan bygga ett litet torn =) Plötsligt händer det... efter 1 år =)Ett litet torn blir det!!Sötaste och knubbigaste fötterna!


Bus-minen =)

Nu ska jag och mannen spendera tid tillsammans genom att röra på oss till musik. Jag har fått honom att köra ett buggpass med mig efter mycket mycket tjat!!

Go´kväll på er vänner!

4 kommentarer:

 1. Hon är världens sötaste unge. Finns ingen bättre! Det finns två andra som också är helt okej. Men sötare än henne är dom minsann inte.

  Ehhh, buggpass??? Trodde bara det var med mig han buggade? =)

  Puss systra mi!

  SvaraRadera
 2. Ja, hon är verkligen världens sötaste och goaste!Längtar varje stund efter henne.
  Härligt att du lyckats få i gång Nicke med lite danssteg. Heja!
  Kram Eva<3

  SvaraRadera
 3. Hon är för go, det lilla trollet. Vi ska mysa med henne hela helgen. Så bra att ni kommit igång med dansen?????Vi ses snart!!!!Kram från mormor.

  SvaraRadera
 4. haha.. Visst är hon världens sötaste. Men Ebbe och Agnes delar första platsen med henne!!!!

  Jag är själv förvånad över de buggsteg vi tog i går. Han var inte direkt positiv men det blev 4-5 låtar iaf =) Jag är nöjd!

  Massor av kramar till er!!!

  SvaraRadera