torsdag 3 november 2011

Första glöggen en härlig torsdag!

Det har varit en helt fantastisk torsdag i mina ögon!! Har haft kvalitetstid med min älskade syster på stan. Shoppat födelsedagspresent till dottern min och vi tog en lååång fika och pratade om allt mellan himmel och jord!! Vi gör det alldeles för sällan utan barn! Älskar dig finaste systra mi!

När jag kom hem från stan väntade dock en aning gnällig tjej här hemma. Så vi åkte till hennes farmor och farfar! Väluppfostrad som vårt barn är uppträder hon exemplariskt=) Det är samma sak om vi får besök hemma. Precis som att gnället försvinner och hon visar sig från sin bästa sida.. haha.. Bara grinig när med mamma & pappa. =)

Kom hem lagom till skrutt skulle sova. Så välling i soffan ( funkar mkt bättre än i sängen) och upp och lägga henne. Sen vi har ändrat rutiner så somnar hon snabbt utan bråk och gråt. Härligt härligt!

Härligt är också att föräldrarna i huset får lite mer mystid tillsammans. Ikväll blev det första glöggen med pepparkakor!!!


Hösten har verkligen sina ljusglimtar.
Detta är enbart en av dom=)

Vi laddar annars inför kommande födelsedag. Vår stora tjej blir 1 år!! Oj, det känns i magen och det som känns är LYCKA & KÄRLEK! Ett år tillsammans med det finaste vi vet!

Go´kväll vänner!

1 kommentar: