onsdag 26 januari 2011

onsdag går jag runt och vankar....

Godmorgon vänner!!
Trodde ju jag att lillstumpan hade somnat gott inför natten igår vid åtta. Men icke. Sov i 20 min, sen piggare än aldrig förr. Somnade väl igen framåt elva tiden, men sovit oroligt hela natten. Detta resulterade i att hon sovit på sin mamma, och följden blev då att mamman inte sovit något alls. Att ha två små fötter sparkande mot en är inte riktigt mitt sömnmedel, men men. Nicklas tog henne i morse, så jag fick sova någon timme i fred.

I dag ska det målas lister. Renoveringen av Elsas rum är i full gång. På måndag SKA det bli klart. Då ska tapeter upp och den fina mattan ska läggas. Så fram tills dess är det bara måla måla måla lister som gäller. TYP det tråkigaste som finns. men men. Lägger givetvis ut bilder på barnrummet sedan!!!!
Mamma kommer sen och hämtar oss! Då bär det in till stan för att köpa skor.. =) Ska försöka hitta ett gammalt skåp/byrå till Elsas rum. Det ska givetvis göras om en del. =) Som ni kommer att märka tycker jag och min kära man väldigt mycket om att göra om och bygga egna grejer. Senaste bygget är vårt köksbord. Lägger såklart ut en bild här nere.


Vårt hembyggda köksbord. Skåpet ni ser i bakgrunden är hämtat hos min mamma och pappa. Det stod i deras matkällare. Efter lite renovering och målningen blev det verkligen superfint!!

Nu väntar listerna på mig! Tjing tjing...

5 kommentarer:

 1. Åh, vad fint ert köksbord är! Undrar hur mycket pengar jag kommer lägga ner på nya köksbord tills jag blir nöjd... Önskar man hade ork, tid och kunskap att fixa ihop ett själv.
  Ava vill helst ff ligga på min mage och sova eller titta på TV. Hon verkar inte förstå att hon snart blir tre. Men på något sätt är det ändå rätt mysigt att ha henne där, att fortfarande få njuta lite av bebistiden även om man inte har en liten bebis längre ;-)

  SvaraRadera
 2. Ja.. här hade i en stökig natt som vanligt! Men vi får tänka på att snart är de tonåringar o njuta av att dom är så gosiga o vill vbara nära nu ;)Ni är så händiga så! Marin och jag borde också bli det.. men vem vet, vi kanske blir riktigt händiga när vi har ett hus att pula med.. men antagligen inte ;)

  SvaraRadera
 3. Jo, visst är det mysigt att ha de små sovande på sig. Men jag önskar bara att jag kunde sova lite bättre, och att Elsa låg lite stilla också=)
  Klart ni kan fixa själva.. Bara att ha en idé och sedan fullfölja den=) haha..

  SvaraRadera
 4. Ja, idéerna har jag men att fullfölja dem... hmmm, nej, där tar det stopp haha.

  SvaraRadera
 5. Gud så fint ni har det,vilket hus. Jag hoppas på att få bo i ett lika fint hus i Småland någon gång. Ni verkar ju trivas som fisken i vattnet :) Kram Emma

  SvaraRadera