måndag 27 maj 2013

I väntan på något...

En dag då hela familjen är ledig innebär trädgårdsfix (oavsett väder) och som i dag bakning också då min älskade sambos födelsedag stundar. Framsidan börjar bli klar, väntar bara på dessa förbaskade möbler som aldrig tycks komma. Sedan håller N på att gjuta egna krukor. En är färdig, en står och brinner och det återstår en att göra. Så förhoppningsvis kommer det att stå tre fina krukor där till helgen + nya möbler.. Man kan ju alltid drömma!! =) Blomsteraffären fick i alla fall ett besök av oss även idag. Känns som vi är där var och varannan dag. Lika roligt varje gång. Vi är helt insnöade på trädgård just nu, men roligt är det och roligt när det börjar bli klart så vi bara kan sitta och njuta i sommar på våra nya sittplatser =)
Bjuder på bilder på en sovande bebis i dag. Bilder på köksträdgården och framsidan kommer då vädret är något bättre och möblerna är på plats!! 


Den fina virkade filten har min kära farmor gjort till B. 


Sötaste!


Kram på er!

1 kommentar:

  1. Finaste lille Bosse! Ja, det blir nog fint när ni får det som ni vill, om ni nu kommer dit. Finns ju hela tiden nya tankar. Synes i morgon! Kram :-)

    SvaraRadera