onsdag 28 november 2012

Familjemys på hög nivå..

Tyvärr blev dagens besök hos fina vänner inställt lite hastigt och lustigt. Men eftersom N var ledig idag så tog vi tillfället i akt och helt enkelt gjorde en av våra favoritsaker.. Direkt efter jag slutat jobbet idag så packade vi in oss i bilen och åkte till Gårdby Kafé och lanthandel. Familjen samlad, gott fika och mycket inspiration är en perfekt onsdagssyssla i mina ögon.. =)
Skrutt och jag efter vi fikat klart på köttbullemacka..

Nicklas har börjat dra igång projekt " göra om lekrummet". Väggen är nu färdigmålad så nu sitter vi och försäker välja ut fina bilder till ramarna som ska hänga på väggen. Svärmors gamla stringhylla ska också få ny färg, men lagom till jul hoppas vi att allt ska vara på plats. Behöver köpa ny matta bara.. Men har verkligen inte hittat någon vi vill ha så tills den perfekta dyker upp får vi stå ut med den tråkiga grå från ikea. 

Vi har renoverat trappan och hallen uppe också nu i höst. Lovar att lägga ut bilder på detta. Men det blir så tråkiga bilder om man tar på eftermiddagen så får vänta till i helgen med att fota. 

Vill ni följa mig ännu mer i min vardag så lägger jag dagligen upp bilder på Instagram, tessan_83. 

Kram på er!

2 kommentarer:

  1. Låter som en härlig eftermiddag. Visst är det ett mysigt ställe i Gårdby. Hittade ni något kul? Kram från Svärmor.

    SvaraRadera
  2. Hade det jättemysigt!! Tyvärr hittade vi inte det vi skulle mer än fikat 😃 kram

    SvaraRadera