lördag 16 juni 2012

Sommarlov...

Skolavslutningarna har löst av varandra denna veckan. Har firat fina kusin som tagit studenten, har haft avslutning i min skola och så har vi också hunnit med sötaste Agnes första skolavslutning. Det är verkligen något visst när barn sjunger sommarsånger och deras leenden når upp till öronen för att längtan till ledigheten nu är slut!! Själv känner jag både vemod och glädje. Mina elever som jag är van att träffa varje vecka kommer det nu dröja hela 9 veckor tills vi ses i skolan igen. Det rann en och annan tår när de stod längst fram i kyrkan och sjöng Luffarvisan och Den blomstertid nu kommer! Det är först när skolavslutningen har varit som sommarkänslorna kan komma på riktigt!!


Blommor i håret är ett måste när det är skolavslutningsdags!


Underbart ljuvliga Agnes och Elin!
Nu är deras första sommarlov här!!


Älskade du!


Finaste Ebbe med de nya avslutningskläderna!!

Om en vecka bär det av till Frankrike.. Som jag längtar! Jobb 2 dagar till sedan blir det lite som ska fixas inför resan såklart. Mannen min har börjat sin semester idag så här ska det njutas av varandra vill jag lova =)

Kram till er!

1 kommentar:

  1. Underbara bilder på somriga barn och lilla älsklingen med både tofs och blommor i håret. Åh, vad ni kommer att få det härligt hela gänget på resa. Resväskorna står på vädring på altanen. Bara att hämta eller säga till. Kram :)/Eva

    SvaraRadera