onsdag 25 september 2013

Lite lyx tack...

Visst är det mysigt nu när hösten är här. Ljusen tänds, filten är på och brasan lyser. Fler och fler tvprogram har premiärer och ja... Allt börja bli sådär höstigt.. Tydligen tillhör sömnbrist också denna hösten då B har börjat böka om nätterna igen. Förstår mig inte på varför det ska vara så svårt att bara sova.. Något som är helt underbart och som jag längtar efter sååå mycket. Ja, jag sover ju, men tänk att få sova en hel natt utan att bli väckt.. ÅHH denna ljuva dröm! 
Har blivit lite mycket vardag här hemma just nu. Kan ha med sömnbristen att göra då orken inte riktigt finns där. Men lika mycket som jag längtar efter sömn längtar jag efter lite lyx. Kräver egentligen inte alls så mycket. En bio, en frukost på sängen, eller ja, varför inte en hotellfrukost förresten.. =)
Lite mer lyx i vardagen tack.. Och jo, det är ju mest jag själv som kan ändra på det... Om nu inte min kära N läser detta och snappar upp ett och annat... =) 


Tänk att en gammal väska kan vara så rolig. Att denna goding kan göra något annat än att se söt ut är ett mysterium.. =)

Kram!

2 kommentarer:

  1. God morgon! Va söt han är den lille busen! Farmor kommer gärna om du skulle känna för det. Bosse och jag kan ju tex gå på promenad . Ha en bra dag. Kram Eva

    SvaraRadera
  2. Haha... Ja, det är ju nattetid som är lite bökigt. Men känns lite mörkt och kallt för en promenad då.. =)
    Kram

    SvaraRadera